En mix av märkesbutiker som står för
kvalitet, hög service och inspiration.

Välkommen till b'chic i Galleria Filbyter!

Historia

B´chic startades på Frölunda torg 1993. Vår ambition var att sälja kläder till "plus size" kvinnor som följde modets trender. Vårt sortiment skulle bestå av kläder från fritid till fest. Stor vikt skulle läggas vid en generös och bra passform. Vår personal skulle kunna erbjuda våra kunder ett personligt bemötande med hög servicegrad. Vi har i dagsläget 9 butiker runt om i landet och söker hela tiden efter bra affärslägen för att kunna öppna ytterligare butiker.

Vår vision om moderiktiga kläder i stora storlekar  

Vi har kläder där design, material och färg har ett givet samspel. Våra märken har en bra generös passform, vilket innebär att du hittar kläder hos oss som verkligen passar oss kvinnor som behöver en större storlek. Vi satsar på kläder som följer modets trender i modeller och design och passar i stora storlekar. För att alltid vara uppdaterade i modet kommer det in nyheter i butikerna varje vecka. 

b´chic, specialbutiken för dig som söker  damkläder i stora storlekar.  

Söker du damkläder i stora storlekar är du välkommen till någon av våra butiker.  

Vår personal gör alltid sitt bästa för att du skall hitta de plagg som passar dig. Vi behöver väl inte tillägga att alla som arbetar i våra butiker själva har stora storlekar och därför har egen erfarenhet av passform och modeller.   

Du kan besöka våra butiker på Triangeln Malmö, Väla Helsingborg, Södra Larmgatan 13 Göteborg, Frölunda Torg Västra Frölunda, Galleria Filbyter Linköping, Spiralen Norrköping, Bäckgatan 14 Växjö och Marieberg Centrum Örebro.

B'chic
Eva Myhrinder
Tel. 013-31 00 65
bechiclinkoping@gmail.com

Öppet vardagar 10-19
lördag 10 - 17 söndag 12 - 16

Avvikande tider