.

Välkommen till Fixiphone i Galleria Filbyter!

Vår filosofi är enkel, finns inga kunder så finns inte vi.

Vi började vår resa för lite mer än 5 år sen i Umeå idag är vi en av de största aktörerna på iPhone- och iPadreparationer i Sverige. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser med den bästa kvalitén.Fixiphone lagar din mobiltelefon och surfplatta snabbt. Du sparar pengar jämfört med att köpa nytt och är samtidigt rädd om miljön. Vi erbjuder snabba reparationer till både privatpersoner och företag i Umeå , Luleå ,Skellefteå Örnsköldsvik, Gävle, Eskilstuna och Västerås. Vare sig du har en iPhone, iPad ska den funka hela tiden och så länge som möjligt.


Just därför erbjuder vi både service av din mobiltelefon och ett stort utbud av tillbehör som skyddar och gör det möjligt för dig att få ut det mesta av din investering. Välkommen in till Fixiphone i Umeå, Luleå ,Skellefteå, Gävle, Eskilstuna och Västerås.

Hos oss behöver du inte vänta länge

Dagligen får vi in tiotals enheter, därbland trasiga mobiltelefoner och surfplattor de flesta reparationerna blir klara inom 1-2 timmar. Hos Fixiphone behöver du inte vänta länge. Vi på Fixiphone är glada över våra låga priser som vi erbjuder.

Uppskattad butik

Fixiphone är en snabbväxande och uppskattad butik där du kan laga din mobiltelefon och läsplatta. Vi lagar iPhone och iPad oavsett problem på din mobiltelefon så hjälper vi dig. Krossad mobilglas och trasig skärm till de mest avancerade reparationerna på en mobiltelefon eller surfplatta är vårt dagliga arbete.

Laga din iPhone i Umeå, Västerås, Luleå, Eskilstuna, Skellefteå, Örnsköldsvik, Uppsala, Linköping & Gävle.

Välkommen!

Fixiphone 
www.fixiphone.se
Telefon: 010-130 13 80
info@fixiphone.se

Följ oss på Facebook och Instagram

Öppet vardagar 10-19
lördag 10 - 17 söndag 12 - 16

Avvikande tider