En mix av märkesbutiker som står för
kvalitet, hög service och inspiration.

Välkommen till Zigges Barberare i Galleria Filbyter!

Zigges Barberare
Zigges Frisörer har funnits sedan mars 1994. Sedan dess har vi vuxit som ett starkt varumärke i Linköping och inom frisörorganisationen. November 2012 öppnade vi våra portar även i Galleria Filbyter, en plats som är mer inspirerad av exklusiva gentlemens sportsklubbar och smokingroom. I högtalarna spelar ett dovt ljud av loungemusik och jazz. En oas för den medvetna moderna mannen där vi unikt kan erbjuda honom även rakbehandlingar på våra barbershopstolar från 40-talet!  

Självklart är alla välkomna till oss, även barn och damer!  

Med öppettider 7 dagar i veckan, har vi möjlighet att anpassa tider efter kundens önskemål. Hos oss går det även bra att själv boka tider via vår internetbokning på hemsidan. Våra frisörer innehar sina gesällbrev och vi är även medlemmar i Svensk Frisörföretagarna. Vi erbjuder även en frisörshop där man kan hitta de största varumärkena och de trendigaste hårvårdsprodukter för killar & tjejer till toppenpriser!  

Med professionellt kunnande och tillgänglighet prioriterar vi att kunna ge våra kunder absolut bästa service och unika skräddarsydda resultat. Synlig omedelbar effekt såväl som sinnlig upplevelse.  

Vi önskar våra kunder både gamla, som nya välkommen till Galleria Filbyter! 

Bokning via telefon 013-13 00 43, internetbokning på www.ziggesbarberare.se

Zigges Barberare
Paweena Praipruk
Tel. 013-13 00 43
paweena@spray.se

Öppet vardagar 10-19
lördag 10 - 17 söndag 12 - 16

Avvikande tider